Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bomben: ”Pogba lämnar i sommar”

Foto: BARATOUX LOIC/ABACA / STELLA PICTURES/BARATOUX LOIC/ABACA

Paul Pogba kan vara på väg bort från Manchester United.

Enligt spanska AS har superstjärnan beslutat sig för att lämna klubben i sommar. 

Paul Pogba hade, precis som Manchester United i stort, en svag inledning på säsongen. Men efter att José Mourinho fick tacka för sig och Ole Gunnar Solskjaer tog över i tränarrollen, så har mittfältaren varit som förbytt. Plötsligt har han varit en av lagets, för att inte säga Premier Leagues bästa spelare. 

Men det får klassas som en avskedsföreställning från Pogbas sida. I alla fall om man får tro den spanska tidningen AS. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

Paul Pogba lämnar United?

AS hävdar att Pogba redan har bestämt sig för att gå vidare i sommar, på jakt efter ett nytt fotbollsäventyr. Pogba påstås ha nobbat flera försök från United att förnya hans nuvarande kontrakt, det som sträcker sig till 2021.

Pogba ska ha kontaktat sin agent Mino Raiola och satt honom på att skaka fram en ny klubb åt honom. Han vill inte stanna i England, utan föredrar Spanien eller Italien. Juventus, Pogbas forna klubb, sägs redan ha satt sin styrelse på att göra räkenskap inför ett superbud. 

Även Real Madrid är intresserade och ska vara Pogbas förstaval i Spanien.