Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bomben: Mourinho vill ta över Arsenal

MourinhoFoto: NIGEL RODDIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Unai EmeryFoto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK / MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK / MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det skulle vara tidernas tränarbomb i Premier League. 

Enligt ESPN är José Mourinho intresserad av att ta över Arsenal.  

Arsenal mår inte bra just nu. Efter ett tufft fjolår för tränaren Unai Emery, som tog över efter klubblegendaren Arsène Wenger, har Arsenal gått ännu sämre den här säsongen. 

Missnöjet mot såväl spelare som ledare är stort och det kulminerade i 2-2-matchen mot Crystal Palace, där lagkaptenen Granit Xhaka buades ut när han byttes ut och svarade med att be publiken ”dra åt helvete”. 

Nu sägs tränaren Emery hänga väldigt löst och det spekuleras vilt i vem som kan ersätta honom om han sparkas. 

Skrällen: Mourinho intresserad av att ta över Arsenal

Ett minst sagt oväntat namn är intresserat av att kliva in om så önskas, nämligen José Mourinho. Portugisen, som i många år var framgångsrik tränare i Chelsea, bor för närvarande i London sedan han fick sparken från Manchester United för snart ett år sedan. 

Mourinho vill ha ett nytt tränarjobb och enligt ESPN har han uttryckt ett intresse för jobbet som Arsenaltränare - om det blir tillgängligt. 

Mourinho har dock genom åren uttryckt sig minst sagt kritiskt mot Arsenal och om klubben skulle anställa honom skulle det definitivt leda till upprördhet hos många supportrar.