Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Mourinho nära avtal med Spurs

Foto: NIGEL RODDIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANDREJ CUKIC / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Mauricio Pochettino lämnar Tottenham. 

Då överväger klubben att plocka in José Mourinho som hans ersättare. 

Sky uppger i natt att förhandlingar pågår – och att ett avtal är nära.  

En tuff avslutning på förra säsongen och en desto tyngre inledning på den här gjorde att Tottenhams ledning fick nog. Efter tre segrar och en nuvarande 14:e plats i Premier League meddelade klubben under tisdagen att tränaren Mauricio Pochettino sparkas. 

– De inhemska resultaten under slutet av förra säsongen och inledningen av den här har varit en extrem besvikelse, sa ordföranden Daniel Levy. 

Klubben meddelade att de hoppas kunna presentera en ny tränare inom kort, och enligt uppgifter till Sky kan Pochettinos ersättare bli ett för Premier League-publiken bekant ansikte. 

José Mourinho kan ta över Tottenham

Sky-journalisten Fabrizio Romano skriver på Twitter att Tottenham överväger att plocka in José Mourinho, som fick sparken från Manchester United för ungefär ett år sedan, som ny huvudtränare. Enligt Fabrizio Romano ska Mourinho vara öppen för att inleda förhandlingar med klubben. 

Namn som Rafael Benítez, Carlo Ancelotti och Julian Nagelsmann är också namn förekommit som i brittisk press, som exempel på potentiella Pochettino-ersättare. 

Men enligt Sky är Mourinho favoriten till att ta hem jobbet. Tv-kanalen uppger natten till onsdagen att förhandlingar pågår, och att parterna är nära att komma överens. 

Enligt Bein Sports-journalisten Tancredi Palmeri ska Mourinho bara vara detaljer från att skriva på ett treårsavtal med en årslön på 130 miljoner kronor.