Foto: MARC ATKINS / MARC ATKINS / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTOGRAPFoto: MARC ATKINS / MARC ATKINS / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTOGRAP
 Foto: MARC ATKINS / MARC ATKINS / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTOGRAP
Foto: SHAUN BROOKS / IMAGO/ACTION PLUS IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: SHAUN BROOKS / IMAGO/ACTION PLUS IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: SHAUN BROOKS / IMAGO/ACTION PLUS IMAGO SPORTFOTODIENST

Bilderna Arsenal- fansen inte ville se

Publicerad

Arsenal och Chelsea spelade 0-0 i ligacupens semifinal.

Men trots det oavgjorda resultatet hopar orosmolnen sig på Arsenals himmel.

Mittfältsstjärnan Jack Wilshere tvingades lämna planen med en misstänkt skada. 

Jack Wilshere har flera skadeförföljda år bakom sig. Efter en utlåning till Bournemouth säsongen 2016/2017 har Wilshere sakta men säkert spelat till sig en plats i startelvan. 

Inför onsdagens första match av två i ligacupsemifinalen mot Chelsea hade 26-åringen startat sex raka matcher i ligan - och spelat 90 minuter i samtliga. 

Men i den andra halvleken på Stamford Bridge var olyckan framme igen. Wilshere vred om vristen i en duell, och blev liggandes i gräset. Han leddes av planen av en läkare, försökte spela vidare men tvingades lämna planen efter en knapp timmes spel för att ersättas av Mohamed Elneny. 

Enligt ESPN:s reporter Mattias Karén meddelade Arsène Wenger efter matchen att Wilshere vrickat foten och riskerar att missa helgens match mot Bournemouth.

Matchen då?

Den slutade 0-0, och dubbelmötet är nu vidöppet inför returen på Emirates Stadium om två veckor. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag