Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beviset: José litar inte på Zlatans rival

Anthony Martial missade straffen mot Benfica – Romelu Lukaku fick inte chansen. Foto: MCNULTY/JMP/REX/SHUTTERSTOCK / MCNULTY/JMP/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Zlatan Ibrahimovic och José Mourinho. Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN

José Mourinho har ett tufft val framför sig: Zlatan Ibrahimovic eller Romelu Lukaku.

Men enligt en expert har Manchester United-tränaren redan visat vem han litar mest på. 

Efter att Zlatan Ibrahimovic slitit av korsbandet i Europa League-matchen mot Anderlecht drabbades Manchester United av en anfallskris. I juli plockade man in den belgiske anfallsstjärnan Romelu Lukaku – som också tog över svenskens nummer i klubben.

Och Lukaku fick en flygande start i klubben med elva mål på tio matcher. Men nu har succén ebbat ut. I skrivande stund har Lukaku inte gjort på mål sina sju senaste matcher. 

Inte konstigt att längtan efter Ibrahimovic blir allt starkare. I England spekuleras det nu i att Lukaku kommer att petas av Zlatan när svensken är tillbaka i spelbart skick.

"Ibrahimovic kommer att få spela"

Före detta Liverpool-stjärnan Steve Nicol ser ett tydligt tecken på detta: att Anthony Martial, och inte Lukaku, fick ta den till Uniteds fördel utdömda straffen i Champions League-matchen mot portugisiska Benfica. 

– Om José Mourinho inte tänker låta honom ta en straff när han har lagt 80 miljoner pund på honom, och när han inte gör mål i övrigt, tror ni verkligen att han kommer att föredra honom framför Ibrahimovic? Knappast, säger Nicol enligt Daily Express. 

"Kan inte vara känslosam"

Även före detta Chelsea-mittfältaren Craig Burley tror att Lukaku kan få kalla handen från Mourinho.

– Han har också en annan anfallare som kan spela, Marcus Rashford. Mourinho behöver resultat, han kan inte vara känslosam, säger Burley. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!