Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beskedet till United: Vill ha tränarjobbet

Massimiliano Allegri Foto: DI MARCO / AP TT NYHETSBYRÅN
Ole Gunnar Solskjaer Foto: JON SUPER / AP TT NYHETSBYRÅN
Mauricio Pochettino Foto: TIM IRELAND / AP TT NYHETSBYRÅN

Manchester United ser gärna Mauricio Pochettino som deras tränare i sommar. Men det finns andra kandidater som är heta för tränarjobbet – och enligt The Times, är Massimiliano Allegri intresserad. 

Under tiden som det gått knackligt för Manchester United har flera tränarnamn dykt upp när det diskuterats vem som ska lyckas få storklubben på rätt köl igen. 

Efter att Jose Mourinho tvingats lämna sin tränarpost ersattes han av Ole Gunnar Solskjaer som fram tills i sommar ska manövrera klubben.  

Och Tottenhams tränare, Mauricio Pochettino,46, ska vara högst upp på Uniteds önskelista. 

Men det finns fler kandidater som United kan tänka sig och enligt The Times ska Juventustränaren Massimiliano Allegri,51, vilja ha uppdraget till sommaren. 

Klubbens oro för Real Madrid 

Samtidigt skriver The Telegraph att Tottenham i första hand inte ska oroa sig för Uniteds önskan om att få loss Pochettino.  

Enligt deras uppgifter ska nämligen Real Madrid vara ett hetare alternativ för den argentinska tränaren. 

Real som även de haft det skakigt sparkade Julen Lopetegui och ersatte honom med Santiago Solari höstas, men redan vid då ska Pochettino varit aktuell, men tackat nej. 

Spurs ska vara oroliga att pressen från United ska trigga i gång Real Madrid att ge sig in i matchen igen om Pochettino.

Spurs hoppas dock på att få behålla tränaren genom att öppna upp för att förstärka truppen i samband med transferfönstret i januari – något man inte gjorde vid sommarens fönster.