Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESFoto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
 Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Foto: ANTHONY ANEX / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: ANTHONY ANEX / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ANTHONY ANEX / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Beskedet om Pogba efter tunga skadan

Publicerad

Paul Pogba tvingades lämna CL-premiären skadad.

Och här kommer nästa smäll för Manchester United:
Den franske stjärnan blir borta i åtminstone fyra veckor och går en kamp mot klockan för att kunna spela stormatchen mot Liverpool, skriver Daily Mirror. 

 

Se händelsen i spelaren ovan.

Lyssna
Podcast om Premier League – avsnitt 182

Manchester United firade återkomsten i Champions League genom att besegra Basel med 3-0 hemma mot Old Trafford.

Paul Pogba hade inte lika roligt.

Den 24-årige fransmannen, som var lagkapten för dagen, tvingades gå av skadad redan i den 17:e minuten efter en befarad bristning i baksida lår.

– Om jag ska vara ärlig så vet jag ingenting. Men baserat på erfarenhet, bara genom att titta och känna så tror jag att det är den skada i baksida lår, hur stor eller liten den är vet jag inte, sa José Mourinho efter matchen.

Domen: Så länge blir Paul Pogba borta

Nu har skadedomen kommit.

Enligt Daily Mirror har Pogba röntgats och nu konstateras det att han blir borta i åtminstone fyra veckor och går därmed en kamp mot klockan för att kunna vara med i stormatchen mot Liverpool i Premier League den 14 oktober.

 

Se fler höjdpunkter på Viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på Viaplay.se. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag