Foto: DAVE THOMPSON / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: DAVE THOMPSON / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: DAVE THOMPSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅNFoto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
 Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Beskedet – kan göra supersnabb comeback

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg att göra en oväntat snabb comeback – och trotsa José Mourinhos förutsägelser. 

Enligt The Independent kan svensken vara tillbaka i Manchester United redan i november. 

När Manchester United offentliggjorde att Zlatan Ibrahimovic skrivit på ett nytt ettårskontrakt lät det som att supportrarna skulle få vänta på hans comeback. I alla fall om man fick tro tränaren José Mourinho. 

– Han kommer inte att vara redo för spel i Champions Leagues gruppspel. Jag tror inte att det finns en chans att han är tillbaka då. Har vi plats för honom? Ja. Men jag tror inte han kommer vara redo redan då, förhoppningsvis så kan han spela efter årsskiftet, sa Mourinho. 

Zlatan på väg mot tidig comeback

Men Zlatan, som åkte på en knäskada i Europa League-matchen mot Anderlecht, kan vara på väg att återigen ställa fotbollsvärldens förväntningar på ända.

Enligt The Independent har svenskens rehabilitering gått bättre än väntat, och i United-lägret är man förvånad över hans kropps motståndskraft. En comeback kan vara aktuell så tidigt som i november, viket i så fall skulle motsäga Mourinhos försiktiga förutsägelser. 

Kan spela i november

The Independent hävdar att man fått höra från källor nära Zlatan att har fått ett väldigt gott utfall på sitt rehabiliteringsarbete. 

Skulle Zlatan återvända och vara spelklar i vinter skulle det vara till stor hjälp för Manchester United. I december inträder den traditionsenligt matchtunga perioden i den brittiska fotbollen. På tio dagar spelar United fyra matcher: Mot Leicester, Burnley, Southampton och Everton. 

 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde, sportälskare?

Följ SportExpressen på Facebook och Twitter – för en ännu större tillgång till de senaste och viktigaste nyheterna från sportvärlden.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag