Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Besked i dag: Nytt avtal för Hodgson

Foto: TESS DERRY / STELLA PICTURES / PA
Foto: SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK / SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Roy Hodgson är Premier Leagues äldste manager med sina 72 år.

Men vad är ålder, mer än en siffra?

Crystal Palace vill ha honom kvar så Hodgson stannar minst en säsong till i sin favoritklubb.

Parterna kom överens om den ettåriga kontraktsförlängningen på fredagen och Hodgson var ytterst belåten.

– Jag är stolt över vad vi har åstadkommit sedan jag anställdes för två och ett halvt år sedan. Och jag ser fram emot att vi fortsätter att arbeta tillsammans.

– Alla vet vad jag känner för klubben, som jag höll på som barn. Jag känner ett speciellt starkt band till supportrarna och jag vet att jag, ägarna och spelarna jobbar tillsammans för att uppnå samma mål, säger Hodgson.

Roy Hodgson fyller snart 73

Roy Hodgson, som fyller 73 i augusti, är en av de fortfarande aktiva tränarna med störst och längst erfarenhet i den internationella toppfotbollen.

Han har varit verksam i åtskilliga länder sedan mitten av 1970-talet och han har även varit förbundskapten för ett flertal nationer, bland annat för England åren 2012–2016. I Sverige är han känd för att han förde Halmstads BK till SM-gulden 1976 och 1979 och han var även framgångsrik tränare (två SM-guld) i Malmö FF under flera år.

Hodgson, som talar flytande svenska, var också verksam i Oddevold och Örebro SK på 1980-talet.

Crystal Palace ligger för närvarande på tolfte plats i Premier League och möter Watford hemma på Selhurst Park på lördag.