Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bekräftar samtal med storklubben

Foto: HOLLY ALLISON/TPI/REX / HOLLY ALLISON/TPI/REX/IBL REX FEATURES
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Mesut Özils tid i Arsenals frysbox kan närma sig ett slut. 

Tyskens agent har träffat den turkiska storklubben Fenerbahce. 

– Vi har haft samtal en och en med högt uppsatta personer i klubben, bekräftar agenten Dr Erkut Sögüt för turkiska Fanatik

Mesut Özil har inte spelat en tävlingsmatch för Arsenal sedan i mars och tysken är inte registrerad som spelare i Arsenals Premier League-trupp. Mittfältarens tid i klubben går sakta mot sitt slut och enligt hans agent Dr Erkut Sögüt har Özil, den uteblivna speltiden till trots, erbjudanden från alla delar av världen. 

Och Özil verkar ha ett huvudspår klart för sig. Dr Sögüt bekräftar att man fört samtal med den turkiska storklubben Fenerbahce, som Özil tidigare uttryckt sympatier för. 

– Jag skulle vilja klargöra vår situation med Fenerbahce. Ja, vi har haft möten med dem, säger han till Fanatik och fortsätter:

– Vi har haft samtal en och en med högt uppsatta personer i klubben. Hur som helst så kan vi inte inleda officiella övergångssamtal innan januari. 

Inte troligt med januariflytt

Någon övergång redan i januari ser det däremot inte ut att bli. Özil är fortfarande fast besluten om att hedra sitt kontrakt med Arsenal, som går ut till sommaren, och försöka kämpa sig tillbaka in i truppen. Özil har en veckolön på 350,000 pund (över 3,8 miljoner kronor) i veckan.  

– Han jobbar hårt för att få bära Arsenaltröjan igen, säger Sögüt. 

Arsenal har haft sin sämsta inledning på Premier League någonsin och ligger på en 15:e plats i tabellen.