Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bekräftar: Arsenal nobbade mitt bud

Foto: ROB LATOUR/REX / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN
Foto: RICHARD HEATHCOTE / AP TT NYHETSBYRÅN

Arsenal har nobbat ett bud från Daniel Ek.

Twitter skriver den svenske Spotify-grundaren att han har gett Arsenals ägarfamilj ett erbjudande om att köpa klubben.

”De svarade att de inte behöver pengarna”, skriver Daniel Ek.

Efter stora protester mot Arsenals ägare Stan Kroenke i slutet av april meddelade svensken Daniel Ek att han var intresserad av att köpa klubben.

Därefter har Ek – med en förmögenhet på cirka 40 miljarder kronor – sagts vara redo att lägga ett bud men brittiska medier har rapporterat om att han ännu inte agerat.

Nu slår Daniel Ek dock tillbaka mot uppgifterna som säger att han inte har kommit med ett erbjudande till ägarfamiljen Kroenke.

Daniel Ek gav erbjudande till Kroenke

”Felaktiga uppgifter har framkommit i dag, som säger att jag inte har lagt ett bud på Arsenal. För protokollet tycker jag det är viktigt att rätta det – den här veckan gav jag ett erbjudande till både Josh Kroenke och deras bankirer”, skriver Ek på Twitter.

Han skriver att han ville inkludera supportrarna i ägandeskapet av klubben och fortsätter sedan:

”De svarade att de inte behöver pengarna. Jag respekterar deras beslut men jag fortsätter vara intresserad om situationen någon gång förändras.”