Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bakslaget: Får inte behålla anfallaren

Manchester Uniteds tränare Ole-Gunnar Solskjaer berömde sina nyförvärv Bruno Fernandes och Odion Ighalo efter avancemanget i Europa League i februari.
Foto: MIKE EGERTON / STELLA PICTURES / PA
Foto: MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTO / MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOC

Premier League väntas kunna återupptas i juni. 

Då ser Manchester United ut att få klara sig utan succélånet Odion Ighalo. 

När det stod klart att Manchester United under Deadline Days sista timmar lånat in Odion Ighalo från den kinesiska ligan väcktes skeptiska röster på flera håll. 

Men den 30-årige nigerianen gjorde succé i klubben under de matcher han hann med att spela innan Premier League pausades på grund av coronaviruset. Fyra mål och en assist har det hittills blivit i United-tröjan, men Ighalo har även hyllats för sitt bidrag i defensiven och i uppspelen. 

Vissa uppgifter har gjort gällande att United vill förlänga lånet året ut, men enligt Daily Mail ser de nu ut att tappa honom redan innan den här Premier League-säsongen har spelats klart. 

Manchester United kan tappa Odion Ighalo

Lånet går ut 31 maj och Daily Mail menar att Ighalos klubb Shanghai Shenhua kräver att anfallaren reser tillbaka för att förbereda sig för ligasäsongen i Kina. 

United ska ha försökt få till en kortare förlängning av lånet, så att Ighalo kan bli kvar över de ligamatcher som återstår, men Shanghai Shenhua ska endast vara intresserat av att sälja. United verkar å sin sida endast vilja diskutera lösningar som innebär en fortsatt utlåning. 

 

Ha inte för bråttom att få igång den europeiska fotbollen, säger Gary Lineker i en intervju med CNN.