Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avslöjar spelarfruns svek: ”Varit en börda i mitt liv”

Coleen Rooney med sin man, fotbollsstjärnan Wayne Rooney.Foto: KGC-246 / STELLA PICTURES 117889-5
Rebekah Vardy på läktaren under fotbolls-VM 2018.Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/REX/SHUTTERSTO / DAVE SHOPLAND/BPI/REX/SHUTTERSTO REX FEATURES
Rebekah Vardy är gift med fotbollsstjärnan Jamie Vardy.Foto: BPI/REX/SHUTTERSTOCK / BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Wayne Rooney.Foto: MIGUEL VIDAL / REUTERS BILDBYRÅN
Jamie Vardy.Foto: MICHAEL SOHN / AP
1 / 8

Två av Englands största anfallsstjärnor är i ett oväntat blåsväder.

Wayne Rooneys fru, Coleen Rooney, pekar ut Jamie Vardys fru, Rebekah Vardy, som instagram-spion.

Rooney påstår att Vardy har läckt privata historier till tidningen The Sun.

För att avslöja Vardy hittade hon på falska nyheter.

”Det här har varit en börda i mitt liv under många år”, skriver hon på Twitter.

Historien har fått enormt genomslag under onsdagen i Storbritannien.

Wayne Rooney - engelska landslagets förra lagkapten och främsta målskytt genom tiderna – är sedan 2008 gift med Coleen Rooney.

Jamie Vardy – en av Englands största anfallsstjärnor i dag – är sedan 2016 gift med Rebekah Vardy.

Nu har ett oväntat bråk mellan de två fruarna blossat upp, där Rooney pekar ut Vardy som en instagram-spion och anklagar henne för att läckt historier.

Wayne Rooneys fru anklagar Jamie Vardys fru

I ett längre inlägg på sina sociala medier berättar Rooney: 

”Under några år har en person som jag har litat på och låtit följa mig på mitt privata instagram-konto regelbundet gett information till tidningen The Sun om mina privata inlägg och stories. Det har varit en massa information som har nått dem, om mig och min familj – helt utan mitt godkännande eller min kännedom”, skriver hon och fortsätter:

”Efter att länge ha funderat kring vem det skulle kunna vara så hade jag mina misstankar. För att få fram bevis så gjorde jag upp en plan”.

Hittade på nyheter – för att avslöja Vardy 

För att försöka styrka sina misstankar så blockerade Rooney alla sina följare från att se hennes instagram-stories – utom ett konto. Kontot hon misstänkte.

”De senaste fem månaderna har jag postat en mängd falska stories för att se om de når hela vägen till The Sun. Och vet ni vad? De gjorde det!”, skriver hon.

Rooney refererar bland annat till en historia om att hon rest till Mexiko i ett försök att bestämma könet på sitt barn, som The Sun rapporterat om.

Rooney: ”Jag var tvungen”

Så sent som i går skrev samma tidning att paret Rooney råkat ut för en översvämning i sin källare. Även den historien hittade Rooney på i syfte att försöka avslöja sin misstänkta spion, menar hon.

”Det har varit tufft att hålla historien för mig själv och inte kommentera de här artiklarna, speciellt när de har läckt, men jag var tvungen. Nu vet jag med all säkerhet vilket konto och vilken individ som det har kommit från”, skriver hon

”Jag har sparat skärmdumpar av alla mina inlägg som visar exakt vilken person som har sett dem. Det är.... Rebekah Vardys konto”.

Coleen Rooneys inlägg har fått en enorm spridning. Bara första timmen har 45 000 konton gillat inlägget och över 13 000 har delade det vidare.

Rooney hyllas – Vardy svarar: ”Jag blir äcklad”

Och Rooney hyllas världen över för sin kupp.

”Det här är otroligt. Sensationellt”, skriver BuzzFeeds Mark Di Stefano.

”Jag älskar dig, Coleen Rooney”, skriver BeardedGenius som skriver på sajten Joe.

”Coleen Rooney är tidernas främsta kulturjournalist”, skriver journalisten Sarah Manavis.

Rebekah Vardy svarar på Instagram och förnekar att hon läckt historierna till The Sun. Hon hävdar att flera andra personer har haft tillgång till hennes konto.

”Jag blir äcklad av att ens behöva förneka det där. Du borde ringt mig direkt när det här hände”, skriver Vardy.

Daily Mail rapporterar att Rebekah Vardy, sedan flera år, har varit flitig i att marknadsföra sin egen person.

Bland annat sålde hon bildrättigheter till sitt bröllop med Jamie Vardy. Hon har deltagit i dokusåpan ”I'm A Celebrity Get Me Out Of Here!” och talkshows som ”Loose Women” och ”This Morning”. Hon har också berättat öppet om sin kärleksnatt med australiska popsångaren Peter Andre.

Enligt tidningen så hade Wayne Rooney flera samtal med Jamie Vardy innan han skulle gifta sig med Rebekah för att ”varna honom om henne”.

https://twitter.com/ColeenRoo/status/1181864136155828224https://www.instagram.com/p/B3ZL3B0hQTZ/