Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avslöjar nu bråket om stjärnans lyxbil

Pogba och Mourinho
Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Paul Pogba
Foto: BARATOUX LOIC/ABACA / STELLA PICTURES/BARATOUX LOIC/ABACA

Den dåliga stämningen mellan Paul Pogba och José Mourinho i Manchester United är ingen hemlighet. 

Nu återger Mourinho en ny historia, som enligt The Mirror har att göra med en av Pogbas lyxbilar. 

Det stormade flera gånger kring den franske anfallaren och den portugisiske tränarens relation. I september uppgavs Mourinho ha skällt ut Pogba inför laget, och saken ska inte ha blivit bättre av att Pogba kritiserat lagets taktik i en tv-intervju. 

Efter ett uppmärksammat Instagram-inlägg från Pogba uppgavs duon ryka ihop under en av lagets träningar – och när José Mourinho till slut fick sparken ska den franske stjärnan ha firat öppet. 

Under en tränarkonferens delade Mourinho med sig av en historia från sin tid i United, och enligt The Mirror handlar anektoden om Paul Pogba. 

Inför en bortamatch mot Burnley ska Pogba ha frågat Mourinho om han kunde avstå från att åka hem med lagets spelarbuss, och i stället åka själv i sin nya Rolls-Royce. 

Manchester United: Nya detaljer om Pogba och Mourinho-bråket 

Först sa Mourinho nej.

– Killen var upprörd. Men sen vann vi matchen och han frågade mig igen. Eftersom jag var glad gav jag med mig och sa: ”Lämna åtminstone arenan i bussen och säg till din chaufför att möta upp dig tio minuter senare, och sedan kan du åka som du vill”.

Enligt Mourinho ville dock spelaren i fråga inte gå med på den lösningen. 

– Bilen var ny och ”hans höghet” skulle vilja lämna arenan i sin Rolls-Royce. 

– Hur hanterar vi det? Säger du åt honom att aldrig åka sin Rolls? Du får åka när jag vill? Eller löser du det på ett annat sätt som får mig ”på semester”. 


FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger