Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Arsenal uppges ha siktet inställt på U21-stjärnan

Foto: PHIL DUNCAN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / PHIL DUNCAN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Barcelona uppges vilja värva Arsenals stjärna Hector Bellerin. 

Då tittar Londonklubben på en ersättare. 

Enligt Daily Mirror håller klubben ögonen på Brightons Tariq Lamptey.

Joan Laporta är favorit till att vinna presidentvalet i Barcelona som sker nästa månad. Laporta kommer då vara angelägen om att värva Arsenals stjärna Hector Bellerin som har ett förflutet i Barcelonas ungdomsakademi, skriver brittiska Daily Mail. 

Arsenals manager vill dock behålla sin snabbe ytterback och lyckades övertala honom att stanna i London när Paris Saint-Germain visade intresse i det senaste övergångsfönstret. 

Men Arsenal har en plan om de förlorar Bellerin. Nu skriver Daily Mail att klubben har ögonen på Englands U21-stjärna Tariq Lamptey. Backen under den här säsongen blivit en av de mest eftertraktade spelarna i Premier League. 

Potter vill behålla Lamptey

Londonklubben för dock räkna med konkurrens om ytterbacken. Manchester City och Bayern München håller också koll på Tariq Lamptey. 

Samtidigt är Brightons tränare Graham Potter angelägen om att behålla sin talang. 

Men det är inte bara klubblag som jagar Lamptey. Backen kan spela för både Ghana och England i landslagssammanhang, och enligt uppgifter jobbar Ghana för ett landslagsbyte.