Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Är inte tillräckligt bra för Manchester United”

Expressens Daniel Kristoffersson träffade Victor Nilsson Lindelöf för en exklusiv intervju i oktober 2019.
Foto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK / MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MATT DUNHAM / AP TT NYHETSBYRÅN

Förlust mot Arsenal och fortsatta problem bakåt för Manchester United.

Nu får mittbacksparet hård kritik.

– Lindelöf och Maguire är inte tillräckligt bra, säger den förre United-backen Paul Parker enligt Goal.

Manchester United var chanslöst borta mot Arsenal och lämnade Emirates med en 0-2-förlust.

Därmed misslyckades Ole Gunnar Solskjaers med uppgiften att knappa in på Chelsea, som har den fjärde och sista Champions League-platsen för tillfället.

I flera år har mittbackspositionen pekats ut som en av lagets svagare punkter och inför säsongen värvade man in den engelske landslagsbacken Harry Maguire från Leicester City. Detta för nästan en miljard kronor, vilket innebar att han blev tidernas dyraste försvarare.

Efter förlusten mot Arsenal får mittbacksparet, som består av Maguire och Victor Lindelöf, svidande kritik av den förre United-backen Paul Parker, som spelade i klubben 1991-1996.

– Harry Maguire och Victor Lindelöf är inte tillräckligt bra. Jag har ingen aning hur de ska kunna utvecklas med dem, säger Parker enligt Goal.

Domen: Lindelöf och Maguire inte tillräckligt bra

Han fortsätter:

– Många pratar om hur mycket pengar United måste spendera för att få in nya försvarare, men det de inte tänker på är om spelare faktiskt vill komma till Old Trafford för tillfället.

Enligt Paul Parker köptes Harry Maguire in för ett överpris.

– Han har varit okej. Men han har inte stuckit ut, enligt mig. Och med tanke på pengarna United köpte honom för har han inte levt upp till dem, säger Parker och avslutar:

– Jag tycker inte att de hade behövt spendera de pengarna på Maguire, de blev pressade att köpa honom av den föregående managern. Precis som de blev pressade att göra sig av med Chris Smalling, vilket var ett misstag med tanke på hur han presterar i Roma.

 

LÄS MER: Liverpool slog tidernas rekord i Premier League

LÄS MER: ”Första gången jag ser Özil le på 18 månader”

LÄS MER: Paul Pogba skadad igen - måste opereras