Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Är hemskt att se hans kroppsspråk”

Foto: DAVE THOMPSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DAVE THOMPSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA
Foto: PETER POWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Cupförlust hemma mot West Ham.

En av årets titelchanser är borta för Manchester United – då sågas Anthony Martial.

– Det är hemskt att se hans kroppsspråk. Han är inte beredd att springa och göra jobbet som krävs för att vara Uniteds nummer nio, säger experten Dion Dublin, i BBC radio, enligt The Mirror.

Manchester United har värvat tungt inför säsongen. Cristiano Ronaldos återkomst till Old Trafford är det tydligaste exemplet på att klubben nu gör allt för att återigen bli en maktfaktor i Fotbollseuropa.

Den portugisiske superstjärnan har en given plats i startelvan och konkurrensen om speltid bredvid honom är stenhård. När Manchester United cupspelade mot West Ham på onsdagskvällen fick fransmannen Anthony Martial chansen från start. 

25-åringen imponerade inte på alla.

– Anthony Martial måste visa mer när han får chansen. Vi har pratat om det många gånger tidigare, kroppsspråket hjälper honom inte, säger experten Dion Dublin, till BBC radio, enligt The Mirror. 

Han utvecklar:

– Jag vill se honom ge järnet och skicka in bollen i mål. Han har helt enkelt inte uträttat tillräckligt under sin tid i United.

Dyraste tonåringen

Den franske anfallaren hämtades från Monaco 2015 och blev den dyraste tonåringen någonsin – Manchester United betalade 425 miljoner kronor direkt. En summa som sedan kunde stiga beroende på Martials prestationer. Men succén har uteblivit.

– Han blixtrar till ibland och tänder hoppet att något är på gång att hända, men sedan gör han ingenting, säger Dublin.

– Det är hemskt att se hans kroppsspråk, han är inte beredd att springa och göra jobbet som krävs för att vara Uniteds nummer nio.

Skyddas av Solskjaer

Manager Ole Gunnar Solskjaer var inte lika kritisk efter uttåget.

– Jag vill inte gå in på individuella insatser, Anthony (Martial) var som resten av laget. Vi spelade stundtals fin fotboll, men saknade en del skärpa. Han vet vad vi kräver av honom, han kommer att fortsätta jobba och få sina chanser, säger norrmannen.

För Manchester United väntar nu hemmamatch i Premier League, på söndag mot Aston Villa.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Engelsk fotboll och miljoner i potten varje vecka.
Hittar du 13 rätt?
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset