Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Är bara uppenbara påhittade lögner...”

Får Solskjaer tacka för sig i slutet av veckan?Foto: MARTIN RICKETT / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: PHIL NOBLE / REUTERS BILDBYRÅN

Ole Gunnar Solskjaers anställning kan ställas på sin spets med två tuffa matcher.

Norrmannen ska ha sagt till spelarna att han får sparken vid dåliga resultat mot Tottenham och Manchester City. Det förnekar han nu på en presskonferens.

– Allt är bara uppenbara påhittade lögner, säger Solskjaer.

Manchester United står inför en tuff vecka med match mot Tottenham under onsdagen och ett Manchester-derby på bortaplan mot Manchester City på lördag. 

Inför de båda drabbningarna har det förekommit uppgifter i brittiska medier om att Solskjaer berättat för spelarna att han kommer få sparken om laget misslyckas i båda matcherna. 

Enligt The Sun är det en källa inifrån Manchester United som ligger bakom uppgifterna.

– Ole var lite känslosam och sa till dem att om de inte får två bra resultat med sig den här veckan kan han vara borta, säger personen enligt tidningen och fortsätter:

– Det är den värsta tiden att möta Spurs nu när José (Mourinho) kommer tillbaka.

Solskjaer: ”Finns inga källor”

Under sin presskonferens inför matchen mot Tottenham slår Solskjaer tillbaka mot alla rykten som gör gällande att han inte kommer vara Manchester Uniteds tränare nästa vecka.

Han påstår att han tar ryktena om att han ska få sparken med ro.

– Jag skrattar bara åt det. Åtminstone vet jag jag att det inte finns några källor som säger det. Allt är bara uppenbara påhittade lögner.

Manchester United ligger på nionde plats i Premier League efter 14 omgångar. Senast spelade laget 2-2 hemma mot femtondeplacerade Aston Villa.

Nilsson Lindelöf: Så är det att spela i Manchester United