Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Använder Liverpool som en språngbräda”

Foto: SHAUN BROOKS/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK / SHAUN BROOKS/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Mohamed Salah får inte den uppskattning han förtjänar av Liverpools supportrar, enligt Jamie Carragher.

Expertkollegan Gary Neville har sina teorier.

– Jag tror att han använder Liverpool som en språngbräda för att gå till Real Madrid eller Barça, säger han i Sky Sports.

Mohamed Salahs avslut var knappast det bästa, men passerade ändå mållinjen efter Lukasz Fabianskis jättetvala.

Målet blev startskottet för Liverpools vändning hemma mot West Ham under måndagskvällen och efter 3-2-segern fortsätter lagets framstormning mot ligatiteln. För Salahs del var målet hans 90:e i ordningen sedan han anslöt till klubben från Roma sommaren 2017.

90 mål på 140 matcher.

Trots skyttekungens otroliga målfacit i Liverpool är han underskattad av sina egna supportrar. Det menar den förre Liverpool-giganten Jamie Carragher, som numera jobbar som expert i Sky Sports sändningar.

Kollegan Gary Neville har sina teorier.

– Jag sa redan för ett och ett halvt år sen att jag trodde att Salah skulle lämna Liverpool, säger han i Sky Sports och fortsätter:

Teorin: Salah vill till Real eller Barcelona

– Jag tror att Liverpools supportrar kanske inte visar sin kärlek för Salah för att det finns en känsla att han vill lämna för Real Madrid eller Barcelona. Att han ska göra den där stora flytten.

Gary Neville är noga med att poängtera att han inte klandrar Salah om så är fallet. 

– Det är ingen kritik mot honom. Jag har spelat med David Beckham, Ruud van Nistelrooy och Cristiano Ronaldo. De ville öka sina chanser att vinna Ballon d'Or och de ville spela för Real Madrid. De ville få strålkastarna riktade mot sig och spela för den största klubben i världen.

Neville avslutar:

– Jag tror att han använder Liverpool som en språngbräda. Han har ambitioner att spela för Real eller Barça. Låt oss vara ärliga, de klubbarna är den absoluta målbilden för många spelare.2010-talets bästa PL-elva - Salah och Suarez ratas