Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anklagar Stones: ”Är en mobbare”

Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: Michael Zemanek/BPI/REX / REX

Efter en skadedrabbad höst har John Stones tagit en ordinarie tröja i Manchester City.

Men utanför planen har mittbacken det desto stökigare. 

Nu berättar hans före detta flickvän om det hastiga uppbrottet från stjärnan. 

– Han är en mobbare, säger Millie Savage i en intervju med The Sun. 

Det är John Stones ex, Millie Savage, som i en intervju med The Sun målar upp en beklämmande bild av stjärnan, som spelade nittio minuter i lördagens Manchesterderby. 

Har varit ett helvete: ”Han är en mobbare” 

Paret blev tillsammans som fjortonåringar år 2008 och har en gemensam dotter, född 2017. Inför VM 2018 i Ryssland hade de varit tillsammans i tio år och paret planerade sitt bröllop. Trots framgång på planen för England menar Savage att turneringen förstörde deras relation och att Stones återvände som en ny människa. Med en ny livsstil fylld av pengar, sena nätter och festande. 

– Fotbollspelare behandlas som gudar och John köpte det helhjärtat. Efter VM lät han kändisskapet gå honom åt huvudet.

Istället för bröllop så separerade paret under hösten efter världsmästerskapet. Hon berättar att mittbacken slängde ut henne gråtandes på gatan. 

– Jag trodde att vi skulle spendera våra liv ihop men i stället blev han en mobbare.

Savage fortsätter: 

– De två senaste åren har varit ett helvete och det pågår än. Jag vill inte att någon ska behöva gå igenom det här. Han har varit ett rövhål.

Hemliga meddelanden om otrohet

Bara veckor efter uppbrottet fick Millie Savage ett anonymt meddelande på Instagram. 

 – Det stod: ”Hej Millie, var snäll och var med en familjemedlem när du öppnar detta”.

Meddelandet innehöll information om att Stones dejtade skönhetsexperten Olivia Naylor. Savage nåddes även om påståendet att han hade gjort Naylor gravid, med ett barn som föddes en månad efter att det tagit slut mellan Stones och Savage. 

– Du ser tjejerna på nattklubbar som kastar sig efter fotbollspelare. John har gått vidare med en av de tjejerna och jag har känt mig mobbad av hans rikedom och makt sedan dess, säger hon. 

Vidare menar hon att Stones inte är far till Naylors barn men att han länge trodde det och att det var en av anledningarna till parets uppbrott.