Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Transferplanen ändras efter Lindelöfs succé

Foto: MATT WEST/BPI/REX / MATT WEST/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Foto: JACK CHAN / STELLA PICTURES/XINHUA/AVALON.RED B950

Manchester United planerade att lägga stora pengar på en mittback i sommar.

Sedan började Victor Nilsson Lindelöf att storspela. 

Victor Nilsson Lindelöf fått fullt förtroende i Manchester United sedan Ole Gunnar Solskjaer tog över klubben. Svensken är ett självskrivet namn i storlagets backlinje och har radat upp starka insatser.

United-defensiven har varit så pass stabil under Solskjaer att klubbens planer inför sommaren har gjorts om, menar Daily Mail. Tidigare har United varit redo lägga åtskilliga miljoner på att ta in en ny mittback. Namn som Toby Alderweireld och Raphael Varane har omnämnts. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

 

Men tack vare Nilsson Lindelöf och hans kolleger har fått klubbens starke man Ed Woodward att tänka om. Nu vill man i stället lägga pengarna på en ny högerback och en centralmittfältare. 

Foto: RYAN BROWNE/BPI/REX / RYAN BROWNE/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Lindelöf har gjort succé

”Ingen har tjänat mer på Solskjaers ankomst än Lindelöf, som blev uträknad under Mourinho, som nu är den viktigaste pjäsen i Uniteds försvar och som har spelat 16 av Solskjaers 19 matcher”, skriver Daily Mail.  

”Svensken har varit mer ledarmässig och lugn, och bildat framgångsrika mittbackspar med Chris Smalling, Phil Jones och Eric Bailly.”

Det skickas dock ut lite blandande signaler kring Uniteds jakt på mittbackar om man ser till världspressen. Mundo Deportivo hävdar nämligen att United har hört sig för hos Barcelona angående franske landslagsmannen Samuel Umtiti.