Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stoppas från spel – kallas tillbaka ändå

Alexis Sánchez återvänder till Manchester United i juli.Foto: RYAN BROWNE/BPI/REX / RYAN BROWNE/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Alexis Sánchez i Inter-tröjan.Foto: CAFARO / AP TT NYHETSBYRÅN

Alexis Sánchez tid i Inter är över.

Den sista juni återvänder han till Manchester United trots att han inte får spela för klubben.

”Ett hårt slag för Antonio Conte”, skriver Daily Mirror.

Alexis Sánchez lånekontrakt med Inter går ut vid månadsskiftet om en vecka.

Då återvänder han till Mancehster United, uppger Daily Mirror.

”Det kommer som ett hårt slag för Inters tränare Antonio Conte, som planerade att använda Sánchez i de sista matcherna”, skriver tidningen.

Alexis Sánchez kontrakt med Manchester United sträcker sig fram till sommaren 2022 och tränaren Ole Gunnar Solskjaer har tidigare sagt att han ser en framtid för Sánchez i klubben.

Alexis Sánchez lämnar Inter efter lånet

Tyvärr för Sánchez del får han inte spela mer den här säsongen när han går tillbaka till Manchester United. Detta eftersom han inte kommer kunna bli registrerad för spel i klubben förrän till hösten.

Italienska Sky Sports skriver också att Manchester United inte längre vill att Sánchez ska tillhöra Inter och göra laget bättre. Det beror på att de båda klubbarna är kvar i slutspelet i Europa League och riskerar att ställas mot varandra i turneringen.

Ytterligare ett bakslag för Inter i jakten på Juventus i Serie A-toppen är att även Victor Moses ser ut att lämna efter sitt lån. Den sista juni återvänder han till Chelsea.