Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Agüeros show - blev fyramålsskytt

Publicerad

Manchester City har krossat det mesta i Premier League i år.

Efter oavgjort mot Burnley senast vände det för City nu.

Leicester krossades med 5-1 och Sergio Agüero gjorde fyra mål (!).

Manchester City har krossat allt i Premier League i år. Laget leder ligan överlägset men åkte på ett poängtapp senast mot Burnley efter att matchen slutat 1-1.

Mot Leicester var laget tillbaka på vinnarspåret igen. Leicester hade Riyad Mahrez tillbaka men valde att bänka honom. Det tog City till vara på, minst sagt.

City hade show

Raheem Sterling behövde bara tre minuter på sig för att sätta 1-0, fint framspelad av Kevin De Bruyne. Jamie Vardy kvitterade till 1-1, efter passivt City-försvarsspel. 

Men sedan var det dags för Sergio "Kun" Agüero att ta sig an huvudrollen. Argentingaren stod för två snabba mål i inledningen av andra halvlek, och City ledde helt plötsligt med 3-1.

Agüero blev fyramålsskytt

I den 77:e minuten var det återigen dags för Agüero att sätta 4-1 innan han pangade in 5-1 på övertid, och därmed blev han fyramålsskytt mot Leicester.

Agüero klev i och med sina fyra mål upp på en andraplats i skytteligan, två mål bakom Harry Kane, som noterades för ett mål mot Arsenal tidigare i dag.

https://twitter.com/benmendy23/status/962405825582157826
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag