Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Agenten: ”En stor klubb vill ha Nilsson Lindelöf”

Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Victor Nilsson Lindelöf är eftertraktad av ”en stor klubb” i Europa.

Det hävdar svenskens agent Hasan Cetinkaya.

– Om han lämnar hänger på Manchester United, säger Cetinkaya till Mundo Deportivo – som pekar ut den icke-nämnda klubben som Barcelona.   

Det var i slutet på juni som Victor Nilsson Lindelöfs framtid plötsligt blev en diskussionspunkt. Då skrev Mundo Deportivo att den spanska storklubben Barcelona varit i kontakt med United flera gånger under den senaste månaden.

Barça har nämligen spanat in Nilsson Lindelöf som en kommande stora värvning. United ska dock ha svarat med ett kategoriskt nej tillbaka.

Lindelöf jagas av Barcelona

Enligt Mundo Deportivo kvarstår dock Barcelonas intresse. Tidningen skriver i dag att klubben inlett samtal med Nilsson Lindelöfs agent Hasan Cetinkaya.

Cetinkaya har bjudit Mundo Deportivo på ett kort citat. Han bekräftar att Nilsson Lindelöf är het på marknaden – men han nämner inte Barcelona vid namn.  

– Lindelöf jagas av en stor europeisk klubb, men om han lämnar hänger på Manchester United, säger Cetinkaya till Mundo Deportivo. 

Victor Nilsson Lindelöf hade en stark säsong för Manchester United, trots att laget missade Champions League-plats i Premier League-tabellen. Han hamnade tvåa i framröstningen till årets spelare i klubben, slagen endast av försvarskollegan Luke Shaw.