Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Peter Antoine kollapsade under sändning

Till sjukhus under Tipsextra. Fotbollsexperten Peter Antoine blev, mitt under tv-sändningen, så dålig att han fick föras med ambulans till sjukhus.
Mitt under Tipsextra-sändningen kollapsade Peter Antoine.
Han fördes akut med ambulans till sjukhus.
Jag hoppas verkligen inte att det ska vara någon fara, säger hustrun Åsa Antoine.
Tv-tittarna missade den största dramatiken i Tipsextra. Peter Antoine hann aldrig slutföra lördagens tv-sändning i Kanal 5. Fotbollsexperten har under en längre tid kämpat med en svår infektion i kroppen, som bland annat orsakat svåra smärtor i fötterna och orsakat honom problem att gå. Under sändningen av matchen i tyska Bundesliga mellan Hansa Rostock och Stuttgart drabbades Antoine plötsligt av hög feber. Han blev så pass dålig att en ambulans omedelbart tillkallades. Tv-profilen fördes till Karolinska sjukhuset i Stockholm där han vårdas. – De håller på att ta prover just nu och han har fått antibiotika, berättar Åsa Antoine från hemmet i Sölvesborg.

Får inte träna längre

Peter Antoine har tvingats göra ett uppehåll i tränarkarriären på grund av sin sviktande hälsa. I början av mars sade läkarna att det inte skulle vara några problem att jobba sittande – som expert i Tipsextra. Men 60-åringens kropp sade ifrån. – Jag hoppas verkligen inte att det ska vara någon fara, men det är så svårt att veta när man befinner sig så långt bort, säger Åsa Antoine. Peter Antoine kommer att hållas kvar på Karolinska de närmaste dagarna för provtagning och observation. – Han hälsar att han är trött men mår bra, säger hustrun.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!