Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paret bryter upp – efter misshandeln

Hayet Abidal.
Foto: SANDRINE THESILLAT VIA WWW.IMAGO-IMAGES. / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO SPORTFOTODIENST

Skandalen i PSG fortsätter växa. 

Nu kommer det en ny vändning. 

Hayet Abidal, som anklagas ligga bakom misshandeln av Kheira Hamraoui, begär skilsmässa från maken Eric Abidal. 

I början misstänktes PSG-spelaren Aminata Diallo för att ha beställt en attack på lagkamraten Kheira Hamraoui. Anledningen var en konkurrensposition i laget. 

Men senare tog historien en ny vända och Diallo var inte längre misstänkt. Istället ledde polisens spår till Hayet Abidal, gift med den tidigare Champions League-vinnaren Eric Abidal. Detta efter att man hittat en telefon som stod registrerad i Eric Abidals namn, men som används av hans hustru Hayet. 

Abidal erkände relationen med Hamraoui

Franska tidningen L'Equipe rapporterade att Hayet Abidal ska ha hotat Kheira Hamraoui tidigare och en polisteori tycks vara att misshandeln var en hämndaktion för en påstådd relation mellan maken Abidal och Hamraoui. Båda lärde känna varandra under tiden i Barcelona. 

Nu kommer det nya uppgifter som skakade om en hel fotbollsvärld. Enligt RMC sport har Hayet Abidal begärt skilsmässa från maken Eric Abidal. Detta efter att han erkände att han hade haft en relation med Kheira Hamraoui. Polisen kommer att förhöra paret igen nästa vecka. 

Neymars hyllning till döde artisten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.