Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pamela flyr Frankrike: ”Han skrämmer mig”

Franske fotbollsstjärnan Adil Rami och Pamela Anderson har varit ett par i två år. Foto: JB AUTISSIER / PANORAMIC / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Efter att Pamela upptäckt att Adil bedragit henne har hon nu lämnat Frankrike och anlitat livvakt. Foto: PIOVANOTTO MARCO/ABACA / STELLA PICTURES/PIOVANOTTO MARCO/ABACA
Rami var med och vann VM-guld med Frankrike i somras. Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN

Pamela Anderson och fotbollsstjärnan Adil Rami har minst sagt haft ett skakigt förhållande och nu har hon lämnat honom.

Modellen har anklagat Rami för otrohet – och nu har hon till och med skaffat en livvakt samt flyr Frankrike för att hon är rädd för honom, skriver The Sun. 

”Han dök upp på mitt hotell och vakterna tog bort honom. Jag har en livvakt nu på grund av att han skrämmer mig”, skriver hon på Instagram enligt tidningen. 

Skådespelaren och modellen Pamela Anderson, 51, har de senaste två åren dejtat den franske fotbollsstjärnan Adil Rami, 33.

Tidigare i veckan gjorde paret slut, efter att Anderson fått veta att Rami ska ha varit otrogen. På Instagram skrev Anderson ett inlägg, där hon anklagade den franske landslagsspelaren för att ha bedragit henne.

”Det är svårt att acceptera. De senaste två åren av mitt liv har varit en stor lögn. Jag har blivit bedragen, och blev lurad att tro att vi hade en ”stor kärlek”? Jag är förkrossad över att ha upptäckt allt de senaste dagarna. Att han levt ett dubbelliv. Han brukade skämta om andra spelare som hade flickvänner på samma gata, i lägenheter nära sina fruar. Han kallade de männen monster?”, skrev Pamela Anderson till bilden.

”Jag har en livvakt nu”

Hon har kallat honom för narcissist, sociopat och ett monster. Och försvarsspelaren i Marseille ska enligt Anderson hotat henne och därav har hon nu skaffat en livvakt på grund av att hon är rädd för honom. 

I ett nytt inlägg på Instagram skriver hon:

”Han dök upp på mitt hotell och vakterna tog bort honom. Jag har en livvakt nu på grund av att han skrämmer mig.”

Hon fortsätter: 

”Jag kommer lämna Frankrike nu. Han har försökt allt. Han har skickat brev och blommor. Han har gjort mig illa och hotat mig många gånger.”

Adil Rami var med och tog VM-guld för sitt Frankrike förra sommaren och har spelat i klubbar som Lille, Valencia, Milan, Sevilla och i dag håller han till i franska Marseille.