Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Oförskämt, slappt och oacceptabelt”

Bojan Djordjic hörde Stephen Warnocks ord om Röda Stjärnan Belgrad i Sky Sports.

Nu rasar Viasat-experten. 

Det var under lottningen till gruppspelet i Champions League som Röda Stjärnan Belgrad kom på tal i Sky Sports.

Stephen Warnock, före detta försvarare i Liverpool och Blackburn, gjorde en blunder när han påstod att klubben ställde upp med amatörspelare i förra säsongens CL-säsong, då Röda Stjärnan slog blivande mästarna Liverpool i gruppspelet. 

Warnock om Röda Stjärnan

– Det fanns rörmokare som spelade för dem förra året, så det är imponerande i sig, men att ha så bra facit på hemmaplan säger att det är ett hotfullt ställe att åka till, sa Warnock enligt Daily Mail.  

 Warnock refererade till ett internetrykte om Röda Stjärnan-anfallaren Milan Pavkov. I samband med 2-0-segern mot Liverpool, där Pavkov gjorde båda målen, spreds uppgifter på Twitter om att Pavkov var elektriker på deltid. 

Warnock fick mycken kritik på de sociala medierna för sitt påstående och tvingades sedermera be om ursäkt.

”Jag fattade inte att det var fejk och att han var elektriker. Man ska såklart inte tro på allt man läser. Jag har lärt mig läxan”, skriver Warnock på Twitter.

Bojans ilska

Svenske Bojan Djordjic lär dock inte förlåta Warnock så lätt. Djordjic har själv spelat i Röda Stjärnan och hans pappa, Ranko Djordjic, tillbringade fem säsonger i klubben på 80-talet.

”När jag trodde att det som sades i den där studion inte kunde bli värre, så hör jag det där. Det finns ingen ursäkt, det är oacceptabelt, oförskämt och slappt när det kommer från en betald 'expert' som faktiskt spelat fotboll. Och det ska sägas, Marko Marin är en fantastisk rörmokare, Stephen”, skriver Djordjic. 

LÄS MER: Solskjaers flirt med Zlatan - efter svenskens utspel 

 

LÄS MER: Sanningen bakom Uniteds hejdå till Alexis Sanchez 

https://twitter.com/BojanDjordjic7/status/1167178265016066048
Tio senaste mästarna i Champions League

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.