Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya uppgifterna om Zlatan – som oroar

Zlatan IbrahimovicFoto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES
Skadan kan vara allvarligFoto: KRISTOFFER VIITA / TT NYHETSBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic missade helgens ligamatch på grund av en skada. 

Nu skriver LA Times att situationen kan vara allvarligare än väntat – och att svensken riskerar att missa fler matcher. 

Det blev succé för Zlatan Ibrahimovic i Los Angeles Galaxys MLS-premiär mot Chicago för två veckor sedan. Svensken skickade in 2-1-målet och Galaxy kunde vinna matchen. 

Men därefter uppgavs att Ibrahimovic dragit på sig en hälskada och 37-åringen missade helgens match mot Dallas, som Galaxy förlorade med 0-2. 

Nu skriver LA Times att Zlatan saknades när laget tränade på torsdagen, och att det är osannolikt att tro att han kommer delta i lördagens möte med Minnesota. 

Zlatan Ibrahimovic: Skadan kan vara allvarlig

Tidningen skriver att klubben fortfarande är osäkra på om hälsenan drabbades av en sträckning, eller om det rör sig om en bristning. 

”En bristning, beroende på allvarlighetsgrad, kan vara mycket allvarligare, speciellt eftersom Ibrahimovic är 37 år gammal”, skriver reportern Kevin Baxter. 

 

LÄS ÄVEN: De sänder MLS i Sverige 2019 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.