Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya livet i Sverige: ”Har inte internet”

Nilla Fischer är tillbaka i Sverige efter flera år utomlands. Nu berättar hon om sina framtidsplaner – och nya familjelivet.

– Det är inget internet… säger hon i TV4:s Nyhetsmorgon. 

Efter sex år utomlands i tyska Wolfsburg beslutade sig Nilla Fischer inför årets säsong att flytta hem till Sverige och Linköping.

Detta efter en framgångsrik sommar med landslaget, där veteranen Fischer var en av nyckelspelarna när Sverige tog VM-brons.

Comebacken har dock inte riktigt blivit som hon tänkt sig. I mitten av augusti drabbades Fischer av en hälskada i matchen mot Kristianstad, och har sedan dess missat uteblivit från matcherna i både klubb- och landslaget.

Nilla Fischer har dock inga planer på att skruva ned på tempot.

– OS i Tokyo lockar. Nu ska jag först och främst tillbaka från min skada, men det är klart att jag satsar på det. Det går bättre, det går långsamt framåt. Jag hoppas kunna spela en match innan säsongen är slut, säger hon i TV4:s Nyhetsmorgon. 

Nilla Fischer: ”Tog beslutet som föräldrar”

Där berättar hon även om det nya livet med familjen – och omställningen från att bo i en lägenhet i Wolfsburg till att bo i en röd stuga med vita knutar i Sverige.

– Jag har gått från att ha en nyproducerad lägenhet i Tyskland och resa världen runt till att vara ute på landet och fånga möss. Man måste stå på samma ställe när man pratar i telefon för annars försvinner mottagningen. Jag fullkomligen älskar det. Det är helt fantastiskt att var hemma och ha familjen ute på landet med nära och kära, och för vår son att kunna växa upp i det gör mig väldigt lycklig.

Fischer säger att hon inte har någon abstinens eller saknad från stadslivet, och att detta känns som rätt beslut för hennes familj.

– Jag är lite rädd för insekter och kryp så när jag märkte att vi hade möss... Men nej, klart att fotbollen i Tyskland var och är på annan nivå. Men det visste jag när jag tog beslutet. Vi tog det som föräldrar och jag är väldigt glad att vi gjorde det.

https://www.instagram.com/p/B2ubmOIoUwe/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.