Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nordfeldt säljer lyxvillan – på Sveriges dyraste gata

Kristoffer Nordfeldt berättar om sina tatueringar.
Kristoffer Nordfeldt säljer sin lyxvilla i Bromma.Foto: Stefan Jellheden/Hemnet
”Vi spenderar inte någon tid i Stockholm längre”, säger Nordfeldt.Foto: Stefan Jellheden/Hemnet
Mäklaren beskriver huset som ”ett exklusivt och välrenoverat boende”.Foto: Stefan Jellheden/Hemnet
Foto: Stefan Jellheden/Hemnet
Foto: Hemnet
1 / 7

Landslagsmålvakten Kristoffer Nordfeldt säljer sin lyxvilla i Bromma. 

Belägen på Sveriges dyraste väg. 

– Vi spenderar inte någon tid i Stockholm längre, säger han. 

När tiden Swansea började lida mot sitt slut öppnade Landslagsmålvakten Kristoffer Nordfeldt, 30, för att flytta hem till Sverige för spel i allsvenskan. 

– Rent generellt tycker jag allsvenskan tagit jättesteg senaste åren, så det blir mer och mer intressant tycker jag. Det vore dumt att utesluta något. Det finns intresse och det ska väl funka med klubbarna i fråga också, sa han då. 

Enligt SportExpressens uppgifter var Hammarby intresserat, men det blev aldrig någon affär. I stället valde Nordfeldt att fortsätta sitt utlandsäventyr i turkiska Gençlerbirliği där han i vintras skrev på ett 1,5-årskontrakt. 

Landslagsmålvakten säljer sin lyxvilla

Och nu säljer han dessutom sin stora villa i Bromma. 

– Det stämmer att vi ska sälja huset. Vi har haft huset sedan januari 2017 och trivts jättebra med det, men vi spenderar inte någon tid i Stockholm längre, förutom då jag har några veckors semester på sommaren. Så det är därför vi säljer, säger han. 

Huset är byggt 1927 och är en åttarummare på 218 kvadratmeter. Det är utrustat med bland annat öppen spis och spa-avdelning med bastu. 

Mäklaren beskriver huset som ”Ett exklusivt och välrenoverat boende med många fina originaldetaljer bevarade i ett hus som snart fyller 100 år.”

Huset ligger på Grävlingsvägen i Bromma utanför Stockholm, något som enligt Fastighetsbyrån är Sveriges dyraste gata. Snittpriset på ett hus på gatan ligger på 14 060 000 kronor. 

Nordfeldts hus ligger ute på marknaden för 16 miljoner kronor. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.