Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nära rekordövergång – efter tränarbråket

Foto: GWENDOLINE LE GOFF VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: CAROLINE BLUMBERG / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Kylian Mbappé rök ihop med tränaren Thomas Tuchel. 

Nu kan han vara närmare en övergång till Real Madrid än någonsin. 

Om 21-åringen säljs beräknas han bli världens dyraste spelare genom tiderna – med marginal. 

Kylian Mbappé är närmare att lämna PSG, än vad han är att förlänga med dem. Det skriver spanska Mundo Deportivo. 

Mbappés kontrakt med klubben går ut 2022, och enligt Mundo Deportivo ska den franske talangen se över sina alternativ efter den här säsongen. Mycket ska hänga på Champions League. Om PSG inte går till final i turneringen lär Mbappé försöka tvinga till en flytt, skriver Mundo Deportivo. 

21-åringen har flera gånger tidigare kopplats ihop med en flytt till Real Madrid, och enligt Mundo Deportivo följer klubben Mbappés inställning noggrant. 

Real Madrid kan slå rekordet för Mbappé

Lördagens konfrontation mellan Mbappé och Tuchel, där anfallaren var missnöjd över att bli utbytt, ska ha stärkt Reals hopp i jakten. 

Mundo Deportivo skriver att klubbpresidenten Florentino Pérez är mån om att bibehålla en bra relation till PSG:s ledning, och vill inte uppfattas som ett problem i Mbappé-situationen. Skulle klubbarna komma överens om en övergång innan anfallarens kontrakt går ut lär Real få betala drygt tre miljarder kronor – ungefär en miljard mer än det nuvarande transferrekordet (Neymar från Barcelona till just PSG). 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.