Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mino Raiola förd akut till sjukhus

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: JENS L'ESTRADE
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Stjärnagenten Mino Raiola, med bland annat Zlatan Ibrahimovic i sitt stall, ligger på sjukhus.

Enligt de första rapporterna opererades han akut för en okänd åkomma.

– Operationen har varit planerad under en tid, säger samtidigt chefsläkaren Alberto Zangrillo enligt Gazzetta dello Sport.

Fotbollsagenten Mino Raiola, 54, har under många år funnits vid sidan av Zlatan Ibrahimovic. Dessutom har han en rad ytterligare globala stjärnor som sina klienter.

Det är Gazzetta dello Sport som rapporterar att Raiola under onsdagsförmiddagen förts akut till sjukhus. På sjukhuset San Raffaele i Milano ska han ha opererats för någon typ av åkomma som ännu är okänd.

Senare under eftermiddagen rapporterar den italienska tidningen att chefsläkaren Alberto Zangrillo meddelat att ingreppet var planerat sedan tidigare.

– Operationen har varit planerad under en tid, säger han enligt tidningen.

Italienaren Raiola ska efter operationen fortsatt hållas under observation på sjukhuset. Det är fortfarande inte känt vilket tillstånd Raiola är i och vad som var tänkt att åtgärdas under operationen.

På stjärnagentens eget Twitterkonto bekräftades det under kvällen att det inte heller var något akut ingrepp som genomförts. 

”Mino Raiola utsattes för vanliga medicinska kontroller som krävde bedövning. Det är schemalagda kontroller, inga akuta ingripanden har skett.”

Raiola representerar utöver Zlatan Ibrahimovic klienter som Erling Haaland, Paul Pogba och Gianluigi Donnarumma samt en rad ytterligare världsspelare.

Raiola: ”Jag trodde inte det var möjligt”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.