Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Messi hoppade in – och gjorde hattrick

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Shutterstock/Rex/Shutterstock / SHUTTERSTOCK/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅN

Lionel Messi gjorde ett magiskt hattrick i sin comeback när Argentina vann mot Panama med hela 5–0 i Copa América.

Messi, som har varit ryggskadad, byttes in först i andra halvlek, när Argentina ledde med 1–0 efter mål av Nicolás Otamendi.

Barcelonastjärnan kom in i 61:a minuten i matchen i Chicago. Sju minuter senare slog han till, och gjorde sedan alla sina mål inom loppet av 19 minuter.

Dessutom slog den lille argentinaren också en avgörande passning fram till Sergio Agüeros 5–0, i matchens sista minut.

Argentina är nu säkert vidare till kvartsfinal från grupp D.

Även Chile hoppas på avancemang efter segern mot Bolivia med 2–1. Bayern München-stjärnan Arturo Vidal avgjorde matchen i Foxborough, Massachusetts, med en kontroversiell straff långt in på tilläggstiden.

Domaren blåste straff i den tionde tilläggsminuten för hands på Bolivias back Luis Gutiérrez. Tv-reprisen visade att han hade sin högra arm bakom ryggen för att undvika hands och att Alexis Sánchez inlägg tog honom på axeln. Bolivias spelare omringade domaren i arga protester.

Bolivia förlorade mot Panama i första matchen i grupp D och har på noll poäng. Argentina möter Bolivia i den sista gruppspelsmatchen.


TT-AFP

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.