Foto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Shutterstock/Rex/Shutterstock / SHUTTERSTOCK/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: Shutterstock/Rex/Shutterstock / SHUTTERSTOCK/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: Shutterstock/Rex/Shutterstock / SHUTTERSTOCK/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Charles Rex Arbogast / AP TT NYHETSBYRÅN

Messi hoppade in – och gjorde hattrick

Publicerad

Lionel Messi gjorde ett magiskt hattrick i sin comeback när Argentina vann mot Panama med hela 5–0 i Copa América.

Messi, som har varit ryggskadad, byttes in först i andra halvlek, när Argentina ledde med 1–0 efter mål av Nicolás Otamendi.

Barcelonastjärnan kom in i 61:a minuten i matchen i Chicago. Sju minuter senare slog han till, och gjorde sedan alla sina mål inom loppet av 19 minuter.

Dessutom slog den lille argentinaren också en avgörande passning fram till Sergio Agüeros 5–0, i matchens sista minut.

Argentina är nu säkert vidare till kvartsfinal från grupp D.

Även Chile hoppas på avancemang efter segern mot Bolivia med 2–1. Bayern München-stjärnan Arturo Vidal avgjorde matchen i Foxborough, Massachusetts, med en kontroversiell straff långt in på tilläggstiden.

Domaren blåste straff i den tionde tilläggsminuten för hands på Bolivias back Luis Gutiérrez. Tv-reprisen visade att han hade sin högra arm bakom ryggen för att undvika hands och att Alexis Sánchez inlägg tog honom på axeln. Bolivias spelare omringade domaren i arga protester.

Bolivia förlorade mot Panama i första matchen i grupp D och har på noll poäng. Argentina möter Bolivia i den sista gruppspelsmatchen.

 

TT-AFP

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag