Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mats Olsson prisad - igen

SPORT-Expressens krönikör Mats Olsson har av FotbollsGuiden utsetts till årets bästa fotbollskrönikör i Sverige.
Sveriges bäste fotbollskrönikör heter, förstås - Mats Olsson.
Han får priset av FotbollGuiden.

FAKTA

Tidigare utmärkelser till Mats Olsson
Vinnare av Lukas Bonniers Stora Journalistpris.
Utsedd till Sveriges mäktigaste sportkrönikör av Resumé.
Utsedd till Sveriges bäste fotbollskrönikör av FotbollGuiden.

SPORT-Expressens Mats Olsson har tidigare fått stora journalistpriset och utsetts till Sveriges mäktigaste sportkrönikör. Nu vinner han krönikörallsvenskan i FotbollGuiden också. "Tillbaka på tronen" är rubriken i hyllningen av din favorikrönikör. Hur känns det...? - Förträffligt. Det har varit ett fantastiskt år, till skillnad från i fjol. Då var allting lite skakigt och osäkert efter utbrändheten, men i år har både jobb och fotboll varit roligare än på många år. Varför är du bäst? - Ska jag säga det? Det är kanske så att folk märker med vilken glädje, entusiasm och nyfikenhet jag närmar mig mitt uppdrag. Dessutom finns det ett gäng layoutare som gör att mina krönikor ser så aptitliga, läckra och lättillgängliga ut.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.