Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Martas stora glädje: ”Ett nytt kapitel”

Foto: FRANCISCO SECO / AP TT NYHETSBYRÅN

Glädjebesked för Marta, 34. 

Fotbollsstjärnan har förlovat sig. 

”En början på ett nytt kapitel”, skriver Marta på Instagram. 

Marta har tidigare under karriären spelat i Umeå, Tyresö och Rosengård. 2017 flyttade hon till Florida för att spela i Orlando Pride. 

Nu skriver den brasilianska fotbollsstjärnan på Instagram att hon har förlovat sig. Fästmön, Toni Pressley, spelar även hon i Orlando Pride sedan 2016. 

”Det här är början på ett nytt kapitel i livet. Ett kapitel vi kommer att skriva tillsammans”, skriver Marta på Instagram och visar upp en bild tillsammans med Toni Pressley. 

Pressley har annars haft en tuff tid, inte på fotbollsplanen, men utanför gräsmattan. Den australiska försvararen drabbades sommaren 2020 av bröstcancer och tvingades till operation. Hon har sedan dess försökt återhämta sig. 

https://www.instagram.com/p/CJn_hv4l29K/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.