Mardrömsdebuten – gjorde tavla direkt

Robin Olsen gjorde på tisdagskvällen debut i sin nya klubb.
Foto: JEZ TIGHE/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / JEZ TIGHE/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Svensken kom helt snett i situationen när Preston kvitterade.

Nytt lag i sista minuterna på transferfönstret.

Men debuten i Sheffield United blev inte som tänkt för Robin Olsen – när han stod för en rejäl målvaktstavla i 2-2-matchen mot Preston North End.

Landslagsmålvakten Robin Olsen gjorde klart med en ny klubb i de sista minuterna av transferfönstret. Det blev Championshipklubben Sheffield United och under tisdagskvällen gjorde svensken sin debut i klubben.

Och det blev allt annat än en lyckad debut.

Sheffield United inledde målskyttet via Morgan Gibbs-White. Men den ledningen skulle inte hålla länge.

Kom snett i utrusningen

Minuter senare rusade Olsen ut för att rensa en långboll, men Preston-anfallaren Daniel Johnson var först på bollen och landslagsmålvakten hamnade väldigt snett på utrusningen. Johnson kunde enkelt rulla in kvitteringen i öppet mål.

Sheffield United skulle ta tillbaka ledningen men med några sekunder kvar av matchen gjorde Preston North End 2-2 vilket även blev slutresultatet.

Trots Olsens insats vid kvitteringsmålet fick han goda ord från sin tränare Slavisa Jokanovic.

– Han har varit väldigt kort tid hos oss, han behöver anpassa sig. Han gjorde bra räddningar och jag är säker på att han kommer att hjälpa oss i framtiden, säger han till SUTV.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.