Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Planerade ny kupp – greps av 20 vakter

Kinsey Wolanski blev känd över hela världen när hon stormade planen i Champions League-finalen i juni. Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS BILDBYRÅN

Hon stormade Champions League-finalen och blev en världsskändis.

Nu avslöjar Kinsey Wolanski att hon även försökte sabotera helgens final i Copa América.

Men försöket slutade med att hon blev gripen av säkerhetsvakter.

Tjugo minuter in i Champions League-finalen mellan Liverpool och Tottenham kom en kvinna inspringande på planen. Kvinnan, som var iklädd en svart baddräkt, blev ledsagad av planen – men då hade hon redan hunnit bli en snackis på de sociala medierna. 

Ganska snabbt kunde kvinnan identiferas som den 22-åriga supermodellen Kinsey Wolanski från USA. En kort tid därpå avslöjades planstormningen som en reklamkupp, uttänkt av Wolanskis ryske pojkvän, Youtube-profilen, Vitaly Zdorovetskiy, 27.

Zdorovetskiy har själv stått för flera planstormingar, bland annat under VM 2014. 

Nu har Wolanski och Zdorovetskiy varit i farten igen. På Wolanski kan man se att paret gjorde ett försök till en ny planstorming under den sydamerikanska fotbollsturneringen Copa America.

Men trots att paret klädde ut sig, så blev de arresterade på förhand av vakter i Brasilien. Wolanski la ut en bild tagen inifrån häktet.

Foto: INSTAGRAM

Lite senare, när de hade blivit frisläppta, bjöd Wolanski på en längre lägesuppdatering.

”Jag erkänner, Copa America, ni slog oss, men vi hade ett jävla äventyr under vårt försök. Vi flög till Brasilien, tog på en utklädnad, satte oss i våra säten och det slutade med att Vitaly blev tacklad av tjugo säkerhetsvakter. Vi är ute ur häktet nu och har det trevligt i Brasilien”, skriver Wolanski. 

https://www.instagram.com/p/Bzq5YFSpBqH/?utm_source=ig_embed