Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Valde bort pappa Figos bana – gör nu succé

Foto: MATT DUNHAM / AP
Foto: LUCA BRUNO / AP
Foto: DDP/DDP / DDP/DDP DDP
Foto: GIULIO TANZINI / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET ITALY

Hennes pappa är en av tidernas mest älskade fotbollsspelare.

Men Daniela Svedin Figo, 19, går inte i Luis Figos fotspår – utan i sin svenska mamma Helens.

Nu har hon tagit sina första steg som fotomodell i Spanien, skriver AS. 

I mitten av 1990-talet träffades Barcelona-stjärnan Luis Figo och den svenska fotomodellen Helen Svedin under en konsert i Spanien. Sedan dess är de ett gift par och har tre barn tillsammans. 

I och med Figos fotbollskarriär, där han representerade jätteklubbar som Barcelona, Real Madrid och Inter, har familjen levt i både Spanien och Italien och nu har de sin bas i den spanska huvudstaden Madrid. 

Helen Svedin och Luis Figo tillsammans på en gala i Portugal 2015.
Foto: PEDRO NUNES / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Äldsta dottern Daniela skapar nu rubriker i Spanien. 19-åringen pluggar till vardags biomedicin i London, men var nyligen hemma i Madrid för att göra sitt första modelljobb för magasinet Hola, skriver AS. 

Enligt tidningen ska Svedin ha varit intresserad av yrket en längre tid och nu tagit det första steget mot en karriär i sin mamma Helens fotspår. 19-åringen har nu lagt ut bilder från fotosessionen på sin Instagram. 

Utsattes för identitetsstöld

I början av året uppmärksammades ett videoklipp av intim karaktär som cirkulerade på sociala medier. Kvinnan i klippet påstods vara Daniela Svedin Figo.

Något som hon snabbt dementerade.

"Jag vill att alla ska veta att alla förstår att det här är falskt", skrev hon i ett uttalande på sitt Instagramkonto med drygt 19 tusen följare. 

"Jag kan verkligen inte förstå motivet bakom det här, och det är sorgligt att se hur vissa personer hittar på sådana här saker genom att använda bilder och videoklipp på personer de inte ens känner", skriver hon vidare. 


https://www.instagram.com/p/BpCez9eHhfy/?taken-by=danielasfigo

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.