Ljungberg på besök - då brast han ut i tårar

Publicerad

Den förre fotbollsspelaren Hanna Ljungberg hälsade på ungdomstränaren Hector Valerias i Biskopsgården.

Då rördes eldsjälen till tårar.

– Det kändes som en bekräftelse på att det du gör är rätt, säger Valerias i ett klipp som ingår i Bettssons reklamkampanj Äkta Hjältar.

Hanna Ljungberg är en av svensk damfotbolls allra största. 2002 vann hon diamantbollen och tog hem skytteligan i damallsvenskan. Tillsammans med Umeå har hon två Champions League-titlar och sju allsvenska titlar.

Ljungberg tycker det är viktigt att barn och ungdomar har bra förebilder inom idrotten. I samarbete med Bettssons kampanj "Äkta Hjältar" har Ljungberg hälsat på eldsjälen Hector Valerias, ungdomstränare i Solväders FC, ett ungdomslag i Biskopsgården utanför Göteborg.

– Jag har hört mycket gott om dig och Solväders FC, säger Ljungberg i ett klipp.

"Kändes fantastiskt"

Hector Valerias blir rörd av att Ljungberg kommer och hälsar på honom i klubben.

– Jag har träffat massor av kända. Maradona, Pelé och Beckham. Men aldrig haft någon här i klubben, säger Valerias, brister ut i gråt och kramar om Hanna Ljungberg.

Hector förklarar sina känslor:

– Det kändes fantastiskt, jag blir rörd. Jättemycket. Det kändes som en bekräftelse på att det du gör är rätt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag