Edinson Cavani mållös i PSG:s 0-0-match mot Lille Foto: Icon Sport
Edinson Cavani mållös i PSG:s 0-0-match mot Lille Foto: Icon Sport

Zlatan vilade när PSG blev mållöst mot Lille

Publicerad

FOTBOLL. Paris Saint-Germains segersvit stannade vid 17 raka.

Med Zlatan Ibrahimovic på läktaren bröts trenden mot Lille (0-0).

Paris SG – där tränaren Laurent Blanc vilade fem-sex normala startspelare inför nästa veckas Champions League-möte med Chelsea – spelade "bara" 0–0 hemma mot Lille i den franska ligan.

Zlatan Ibrahimovic var en av dem som fick vila, och kunde från sin plats på läktaren se sitt PSG skapa en hel del chanser – bland annat hade Edinson Cavani ett jätteläge – utan att få in bollen i mål.

35 raka utan förlust

Publiken svarade med att vädra sitt missnöje på Parc-des-Princes mot Cavani och hans lagkamrater som inte fick in bollen.

PSG:s långa svit av matcher utan förlust fortsätter dock, den är just nu 35 matcher lång.

På tisdag ställs laget mot Chelsea i Champions Leagues åttondelsfinaler klockan 20.45.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag