Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatan ny ambassadör för känd vitamindryck

Foto: Yoan Valat / Pool / Epa / Tt

Zlatan Ibrahimovic blir ny ambassadör för vitamindrycken Vitamin Well. Efter uppbrottet från Nike har svensken hittat en ny samarbetspartner.

– Att hjälpa ett ungt, hungrigt och framför allt ett svenskt företag ut i världen känns som rätt utmaning för mig, säger Zlatan Ibrahimovic enligt Resumé.

Vitamin Well startade 2008 och har all produktion och utveckling i Sverige. När företaget inleder ett samarbete med Zlatan Ibrahimovic är det en del i planen att lansera produkten i Europa.

- Vitamin Wells svenska ursprung är något som vi är väldigt stolta över och vad bättre då än att samarbeta med en levande svensk legend som Zlatan. Att han dessutom har en urban, smart och hälsosam profil gör samarbetet ännu mer självklart, säger Vitamin Wells vd Jonas Pettersson.

Ska genomföra aktiviteter

Planen är att Zlatan Ibrahimovic och Vitamin Well ska genomföra ett antal aktiviteter ihop.

– Det ska bli enormt spännande att jobba ihop med Vitamin Well-teamet, säger Zlatan.

Tidigare i höstas valde Zlatan att bryta samarbetet med skosponsorn Nike, efter att parterna inte kommit överens om ett nytt avtal.