Foto: Thomas Bregardis
 Foto: Thomas Bregardis

Zlatan kan bänkas i kvällens PSG-match

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic spelade bara 45 minuter mot Argentina.

För att vila inför helgen, sades det.

Men enligt franska Le Parisien kan svensken ändå få inleda fredagkvällens Ligue 1-match på bänken.

På tisdag spelar Paris Saint-Germain åttondelsfinal i Champions League mot Valencia, på bortaplan i Spanien.

I onsdags spelade Zlatan Ibrahimovic en halvlek när Sverige mötte Argentina.

Enligt franska tidningen Le Parisien kan det innebära att svensken får inleda på bänken i ligamatchen mot Bastia på fredagkvällen.

Paris-tidningen påstår att Carlo Ancelotti kan inleda med Kevin Gameiro på topp i stället för Ibrahimovic, för att svensken ska vara i toppslag till Champions League-matchen på tisdag.

Även Lucas kan hamna på bänken

Brasilianske nyförvärvet Lucas spelade också en halvlek när Brasilien mötte England på onsdagen. Enligt samma tidning kan även han komma att inleda matchen mot Bastia på bänken, trots succéstarten i nya klubben PSG.

Lucas och Ibrahimovic tränade inte med sina lagkamrater på torsdagen.

Stjärnbacken Thiago Silva håller fortfarande på att återhämta sig från en skada. Målet är att även han ska vara spelklar till Valencia-matchen.

– Det är möjligt, men det är inte säkert, säger PSG-tränaren Carlo Ancelotti enligt Le Parisien.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag