Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Wanda Naras förklaring: Därför tvingades Mauro Icardi flytta

Icardi och Nara i samband med att PSG säkrat en cuptitel.
Foto: FEDERICO PESTELLINI VIA WWW.IMAGO-IMAGES / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Mauro Icardi och Wanda Nara.
Foto: LUCA BRUNO / AP TT NYHETSBYRÅN
Makarna syns även på diverse modevisningar.
Foto: David Fisher/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

Nya uppgifter om den turbulenta relationen mellan PSG-stjärnan Mauro Icardi och hans fru har nått offentligheten.

Detta när Wanda Nara nu vittnar mot personen som påståtts avslöja hennes otrohet mot sin make, enligt The Sun.

Bland annat skyller hon nu det faktum att Icardi tvingades flytta från Inter till PSG på personen bakom uppgifterna.

Turerna mellan Mauro Icardi och Wanda Nara har varit många genom åren. Deras turbulenta relation har i mångt och mycket också tagit plats i det offentliga rummet.

Inte bara det att deras relation inleddes sedan Wanda Nara varit otrogen mot den tidigare fotbollsspelaren Maxi Lopez med just Mauro Icardi. Utan deras relation såg också ut att ha nått sitt slut i höstas.

Detta då Wanda raderat alla bilder på Icardi på sina sociala medier och publicerat ett inlägg med texten: ”Du har offrat ännu en familj”. Det följdes sedan upp med att Wanda reste från Paris med parets barn och Icardi fick tillåtelse av sin klubb Paris Saint-Germain att resa efter för att reda ut situationen.

Det slutade med att de, trots att de träffat en skillsmässoadvokat ihop, återförenades.

”Hade ingen relation”

Trodde ni att det var slut där? Knappast.

För det är som sagt bara de senaste turerna i parets stormiga förhållande.

Nu går Wanda Nara nämligen upp i rätten mot en person vid namn Fabrizio Corona. Detta med anledning av att just Corona publicerat uppgifter på sin hemsida om att Wanda haft en affär med Icardis tidigare lagkamrat från Inter, Marcelo Brozovic, rapporterar The Sun.

Det var 2019 som Corona publicerat en ljudfil på sin hemsida där han påstås ha bevis för att Wanda och Brozovic haft en relation. Något som nu Wanda Nara motsätter sig i rätten.

– Jag hade ingen relation med Marcelo Brozovic. Vi är en traditionell familj och det här skapade stora problem för oss, både i och runt familjen, ska Wanda sagt i ett vittnesmål mot Corona.

Skyller klubbytet på ryktet

Hon fortsätter:

– Mina barn gick till skolan och blev mobbade, det skapade problem för mig och min make. Inget i historien stämmer.

Wanda Nara, som även är Mauro Icardis agent, säger också att det här var anledningen till att han tvingades lämna Inter 2019. Att ”det startade alla problem och Inter lade situationen på honom” innan han sedan flyttade till PSG.

– De sade att han var tvungen att gå vidare, att han var tvungen att byta agent. Sedan tog de kaptensbindeln ifrån honom och jag tror inte att det var för hans prestationer på planen. Hela grejen skapade stora problem med klubben och ledningen, ska Wanda sagt.

Tidigare har Wanda även anlitat en hackare för att ta reda på om Icardi har en relation med en annan kvinna. Kvinnan nekade då först, men avslöjade sedan att deras vägar korsats. 

Argentinaren har den här säsongen gjort fyra mål på 24 ligamatcher i det PSG som säkrat Ligue 1-titeln.

Ur arkivet: Icardi hjälte för PSG