Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vill kapa affären – lockar med jättelön

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester United uppges vara redo att skriva nytt kontrakt med Paul Pogba.

Nu planerar PSG att kapa affären.

Lönen? Nästan den dubbla, enligt Le 10 Sport. 

Spekulationerna kring Paul Pogbas framtid fortsätter.

Häromdagen rapporterade L'Equipe att fransmannen, som sitter på ett utgående kontrakt med Manchester United, bestämt sig för att förlänga med Premier League-klubben.

Det nya avtalet skulle innebära att 28-åringen blir en av ligans bäst betalda genom tiderna.

Men än är inget påskrivet. Och nu rapporterar franska Le 10 Sport att Paris Saint-Germain, som tillsammans med Real Madrid pekats ut som huvudkandidaterna att värva Pogba nästa sommar, har en plan för att locka över mittfältaren.

PSG lockar Pogba med jättelön

Enligt sajten ska PSG vara redo att erbjuda Paul Pogba en rejält saftig årslön på 283 miljoner kronor, eller närmare 6,1 miljoner kronor i veckan om man så vill.

Det skulle vara en rejäl ökning för Pogba, som i dag är Manchester Uniteds femte bäst betalda spelare med sina 3,5 miljoner kronor i veckan.

Enligt L'Equipes uppgifter från förra veckan ska Manchester United ha ett kontrakt redo på bordet, ett kontrakt som skulle innebära cirka fem miljoner kronor i veckolön.

Paul Pogba är född och uppväxt i Paris östra utkanter och anslöt till Manchester United från Juventus år 2016. Då som världens då dyraste värvning. 

Manchester United betalade då 105 miljoner euro (motsvarande drygt 1,2 miljarder kronor).