Varningen till Messi: ”En extrem revolution”

Foto: GRAHAM HUNT/PROSPORTS/REX / GRAHAM HUNT/PROSPORTS/REX/IBL REX FEATURES
Foto: STEPHANE MAHE / REUTERS BILDBYRÅN

Lionel Messis avtal går ut till sommaren. 

Nu höjs ett varningens finger inför kommande framtidsplaner. 

– Han kommer att starta en extrem revolution, säger Gonzalo Higuain enligt Mundo Deportivo.  

Med tårar i ögonen lämnade Lionel Messi Barcelona förra sommaren och skrev på ett tvåårskontrakt med Paris Saint-Germain. 

Nästa sommar fyller den sjufaldige Ballon d'Or-vinnaren 36 år och vart Messi spelar nästa säsong återstår att se. PSG är öppna för att förlänga med klubben samtidigt har spelaren kopplats samman med så väl en återkomst till Barcelona som en flytt till amerikanska MLS. 

Varningen till Messi 

Just nu befinner sig Messi i USA på läger med Argentinas landslag. Men nu kommer Messis landslagskamrat Gonzalo Higuain med en varning till Messi utifall han skulle vilja göra USA till sitt hem framöver. 

– Messi är som Maradona, han kan inte bo varsomhelst. Det är endast Leos beslut, men om han kommer till USA kommer han att starta en extrem revolution, säger Higuain som till vardags spelar i MLS-klubben Inte Miami.

 – Han måste ha det i åtanke. Jag är redan här. Det finns många rykten men från ord till handling är det en lång väg. Jag har ingen aning om vad Leo kan göra jag vet bara att hans kontrakt går ut i juni, fortsätter Higuain.