Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Känner sig isolerad i PSG

Foto: LIEWIG CHRISTIAN/ABACA / STELLA PICTURES/LIEWIG CHRISTIAN/ABACA

Det är frostigt mellan Neymar och Kylian Mbappé.

Den sistnämnde kallade Neymar för ”idiot” i ett videoklipp, och brasilianaren är oförstående till varför Mbappé vill lämna klubben, skriver L'Equipe

Paris Saint-Germain tog en planenlig seger mot Montpellier i lördags. Men det var Kylian Mbappés beteende på bänken när Neymar spelade fram till Julian Draxlers 2-0 mål som stal rubrikerna. 

I ett klipp som spridits vände sig Mbappé till mittfältaren Idrissa Gueye och sa: 

– Den idioten passar aldrig mig. 

På måndagen skriv den ansedda franska sporttidningen L'Equipe att Mbappés frustration kan bottna i hans vilja att lämna klubben. I somras jagades fransmannen av Real Madrid som bland annat bjöd två miljarder kronor för anfallaren på transferfönstrets sista dag. Det budet svarade inte PSG på överhuvudtaget.

Mbappés kontrakt med PSG går ut i sommar, och han är då fri att skriva på för vilken klubb han vill utan att PSG får någon ersättning. 

Mbappé känner sig isolerad i PSG

L'Equipe skriver vidare att Neymar är oförstående till varför Mbappé vill lämna klubben, som på papperet har ett stjärnspäckat anfall med Neymar, Leo Messi och just Kylian Mbappé.

Tidningen rapporterar också att 22-årige Mbappé känner sig isolerad i PSG:s omklädningsrum, där allt fler av spelarna är spansktalande som Neymar, Angel di Maria, Leo Messi, Rafinha, Sergio Ramos, Mauro Icardi och Ander Herrera. 

Trots den röriga situationen mellan Mbappé och Neymar har PSG fått en flygande start på säsongen. PSG har vunnit åtta raka matcher i ligainledningen och är nio poäng före andraplacerade Lens.