Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tv-stjärnan pekas ut som Neymars flickvän

Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Den 38-åriga tyska tv-stjärnan Janin Ullmann pekas ut som Neymars nya flickvän. 

Efter att de skämtat med varandra på Instagram på alla hjärtans dag gick de tillsammans och såg en PSG-match tillsammans. 

”Det matar på ryktena om deras romans”, skriver den tyska tv-kanalen Sport1

Sedan november förra året har PSG ett samarbete med klädesmärket Replay och som en del av det har den franska storklubbens stjärna Neymar, 28, varit med och designat en egen kollektion. 

Kollektionen lanserades i Düsseldorf på alla hjärtans dag och Neymar var på plats. Lanseringen modererades av den tyska tv-stjärnan och skådespelerskan Janin Ullmann, 38. Ullman har medverkat i ett antal tyska filmer samt lett stora program som Top of the Pops samt den tyska Melodifestivalen. 

Möttes när Neymar lanserade sin modekollektion

Under lanseringen la Ullmann ut en bild på sig och Neymar tillsammans med texten: ”Han frågade och jag sa ja! Glad alla hjärtans dag Neymar”

https://www.instagram.com/p/B8ip2f9KncJ/

De allra flesta tolkade inlägget som ett skämt. Men det är inte säkert att det var helt skämtsamt. 

När PSG mötte Bordeaux den 23 februari så drog Neymar på sig ett sent gult kort, vilket ledde till att skulle missa PSG:s nästa match mot Dijon den 29 februari. Det spekulerades i att Neymar medvetet hade tagit varningen för att kunna åka till Brasilien under karnevalen, vilket han gjort förut. 

Men Neymar stannade i Frankrike och gick på matchen. 

I sällskap med Ullmann. 

Fångades på bild på läktaren

Neymar och Ullman satt bredvid varandra på Parc des Princes när PSG utklassade Dijon med 4-0. De delade med sig av bilder på varandra på sina respektive sociala medier och Ullman reste hem från Paris på tisdagen. 

”Tack Paris, du var underbart mot mig”, skriver hon i sin Instagramstory tillsammans med tre hjärtan. 

Deras flört uppmärksammas av en rad etablerade medier, däribland den tyska tv-kanalen Sport1 och brasilianska sajten UOL. Den sistnämnda skriver: ”Det är en påstådd romans mellan dem”.