Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Skriver bara för att stoppa hans lögner”

Foto: WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT / IMAGO IMAGES / GRIBAUDI/IMAGEPHOTO WWW.IMAGO-IMAGE
Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM

MARSEILLE. Mauro Icardi är med mot Marseille. 

– Vi finns där för honom om han behöver det, säger PSG-tränaren Maurico Pochettino. 

Detta efter triangeldramat mellan honom, frun Wanda Nara och den argentinska modellen María Suarez som utspelats inför öppen ridå. 


Se Marseille-PSG direkt med Premium – klicka här!

Lionel Messi lär starta, likaså Kylian Mbappé och dessutom är Neymar tillbaka i träning. Så PSG:s stora stjärnor lär kunna spela i söndagens rivalmöte mot Marseille. 

Men den stora frågan i Frankrike har varit: vad händer med Mauro Icardi?  

Den argentinska anfallaren startade i PSG senaste ligamatch, 2-1-segern mot Angers, men har sedan dess uteblivit från såväl träning som Champions Leaguematchen mot RB Leipzig på grund av en otrohetsskandal som hela världen fått ta del av. 

Såpoperan inför öppen ridå

Det började med att Icardis fru Wanda Nara i måndags raderade alla bilder på paret på Instagram, slutade följa Icardi och la ut en bild med texten: ”Du har offrat ännu en familj”

Hon lämnade därefter landet med parets två gemensamma barn. Icardi dök då inte upp på den efterföljande PSG-träningen, utan fick tillåtelse av klubben att resa till Milano för att prata med Wanda Nara. 

Enligt RMC Sport ska Icardi i desperation ha hotat med att vilja lämna PSG om han och Wanda, som dessutom är hans agent, skulle vilja skiljas. 

Tidigare i veckan så verkar dock paret ha återförenats, då Wanda la ut en bild på Instagram med flera bilder på henne och Icardi tillsammans. 

Och nu är Icardi tillbaka i PSG:s trupp till söndagens match mot Marseille. 

– Han är en väldigt stark spelare, rent mentalt. Han är med i truppen i morgon och har allt stöd han vill ha från ledare och andra spelare i laget, säger PSG-tränaren Maurico Pochettino.

María Suarez slår tillbaka

Enligt den tyska tidningen Bild ska situationen ha uppstått när Wanda Nara ha upptäckt att Icardi skrev med modellen María Suarez. För att komma åt deras konversation ska hon ha anlitat en privatdetektiv att hacka makens telefon.

Suarez nekade först till att det hänt något mellan henne och Icardi, men på torsdagen skrev hon ett rasande inlägg på Instagram där hon säger att hon och Icardi haft en affär efter att han ljugit för henne. 

”Jag skriver bara för att stoppa alla lögner och påhittade historier. Jag har blivit en syndabock. Jag har inte vetat hur jag ska motbevisa alla lögner. Men det som har hänt mig är något som jag tror att många kvinnor kan känna igen, att jag haft en relation med en man vars ord jag trott på. En man som sa att han och hans fru hade separerat”, skriver hon enligt Marca

Icardis stökiga historia

Det är inte första gången paret är inblandade i en otrohetsaffär. 

Wanda och Mauro Icardi började dejta under tiden som Icardi spelade i Sampdoria och vid den tidpunkten var Wanda gift med Icardis argentinske lagkamrat Maxi Lopez och det var via lagkamraten som de två kom i kontakt med varandra. 

Affären innebar slutet på Lopez och Wandas relation och de skilde sig 2013 och fem månader senare gifte sig Icardi och Wanda - de har senare även tatuerat in varandras namn.  

Icardi lämnade sedermera Sampdoria för Inter där han gjorde 111 mål på 188 matcher. Sedan 2019 spelar han i Paris Saint-Germain. 

Matchen mellan Marseille istartar 20.45 på söndag kväll och du ser den exklusivt i SportExpressen TV med Premium.