Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skandalscenerna: Matchen avbruten

Skandalscener utspelade sig i Ligue 1. 

Matchen mellan Saint-Ètienne och Angers försenades en timme. 

Ett gäng Ultra-supportrar hade kastat in fyrverkerier i syfte att få matchen uppskjuten.

Det stormar ordentligt i Saint-Ètienne. Efter tio omgångar ligger storklubben tvärsist, med endast fyra poäng. Senast blev det en förnedring med hela 5-1 mot Strasbourg. 

Efter den smärtsamma förlusten fick ultra-supportrarna nog och krävde att tränaren Claude Puel skulle avgå. De gav honom 24 timmar för att meddela att han lämnar uppdraget. 

Sprang tillbaka till omklädningsrummet

Puel uttalade sig till franska L'Equipe och sa att han har fokus på nästa match. 

– Jag har varit här i två år och har ett uppdrag, sa tränaren. 

Under fredagskvällen tog Saint-Ètienne emot succélaget Angers på hemmaplan – och matchen hann inte ens börja innan Ultra-supportrar klev in i handlingarna. De kastade in raketer så matchen avbröts och domaren beordrade spelarna att springa in till omklädningsrummet. 

Enligt uppgifter hade nätet i det ena målet förstörts och ett arbete pågick i drygt halvtimme för att sy ihop den och samtidigt säkra planen så matchen kan börja. Vid 22.00 svensk tid, blåste domaren igång det heta mötet. 

Själva matchen var dramatisk och Angers hade en 2-1-ledning ända fram till den 94:e matchminuten. Då klev Mickael Nade fram och nickade in kvitteringsmålet och matchen slutade 2-2. 

https://twitter.com/GFFN/status/1451628834017751047

Se matchen här 

TV: Oförglömliga ögonblicken från ”Le Classique”